CHEF'S MENU

Meet Chef-kok Bastiaan Koenders! Onze chef laat de gasten in Bar & Kitchen Zocher kennis maken met zijn maandelijks wisselende Chef's Menu. Zijn passie voor het koken en voorliefde voor vergeten groenten proef je in ieder gerecht. Ook de familie Zocher stond bekend om het gebruik van oer groenten in hun beroemde tuinen en parken, zoals het Vondelpark en het Haarlemse Frederikspark. Laat je verrassen door deze klassieke smaken maar dan met een modern randje. Onze chef werkt intensief samen met lokale leveranciers en maakt gebruik van echte en eerlijke robuuste ingrediënten.



"We willen koken naar het verlangen van de gast en meegaan met het seizoen!"

  • Voorgerecht
  • Carpaccio van knolselderij en kamille, spekbokking mayonaise, zoetzure rode ui, sesam tuille, mosterdblad.
  • Hoofdgerecht
  • Kalfs Ossobuco met aardappel-olijven mousseline, geroosterde pompoen, gepofte knoflook-rode wijn jus, ui van de bbq, gefrituurde prei.
  • Dessert
  • Pruimen frangipane taartje met pistache en chocolade chili sorbet, maanzaad tuille en pinda sabayon.



Het Chef's Menu nu voor €32,50

Reserveren

Cookie Instellingen

Deze website gebruikt Cookies.

Meer informatie over het gebruik van cookies en gegevensverwerking vindt u onder onze Cookie- en privacy-policy .