DAGKAART

Heerlijke barista koffie, lunchen rondom de open keuken, een cocktail aan de bar of een diner met vrienden op het terras. Een bar en restaurant is op z'n mooist als zoveel mogelijk mensen ervan kunnen genieten. Bij Bar & Kitchen Zocher staat voor ieder moment van de dag iets op de kaart. Onze chef werkt met dagverse ingrediënten uit de Haarlemse streek, met de smaken van het seizoen. Robuust, zonder rare toevoegingen, waarbij het product het product mag zijn!

Ontdek het dag-menu

AVONDKAART

Voor Haarlemmers, internationale gasten en dagjesmensen is Bar & Kitchen Zocher dagelijks geopend. Er is bij ons de hele dag reuring waar we op inspelen. In Zocher bedienen we de wereld, maar in de keuken zoeken we het dichterbij huis. We werken intensief samen met Haarlemse ondernemers. Vanuit de open serveren wij stoere gerechten. Herkenbare klassiekers, dagvers en veelal uit de Haarlemse streek.

Bekijk het avond-menu

CHEF'S MENU

Chef-kok Bastiaan Koenders laat gasten in Bar & Kitchen Zocher kennis maken met zijn maandelijkse wisselende Chef's menu. In elk Chef's menu proef je de passie van chef-kok Bastiaan Koenders terugkomen. "We willen koken naar het verlangen van de gast en hierin meegaan met het seizoen!"


Wisselend menu, met de passie van chef-kok Bastiaan voor €32,50


  • Voorgerecht
  • Gemarineerde kabeljauw met tartaar van asperge, bloemkool en koolrabi, krokant ei en groene kruiden crème. 
  • Hoofdgerecht
  • 3 bereidingen van het Livar varken (gebraden rug ,gestoofde wang en krokant spek ) met pommes Berry, gebakken witlof, pompoen crème, savora mosterd en foelie jus.   
  • Dessert
  • Bread and butter pudding met karnemelk- verbena ijs, bramen compote en anijs meringue.
Reserveren