Kerst bij Zocher

24, 25 & 26 december

Winterse kerstsferen en volop gezelligheid bij Bar & Kitchen Zocher! Bij ons voel je je meteen thuis en geniet je samen van de ultieme kerst. Laat je verrassen door het uitgebreide kerstdiner of brunch & punch. Op Kerstavond en Tweede Kerstdag bieden wij ook de mogelijkheid om te kiezen uit één van onze klassiekers van onze dagelijkse Zocher kaart. Ontdek alle mogelijkheden via de kerstbrochure en reserveer makkelijk via de button!

Oud & Nieuw bij Zocher

31 december

Er is geen betere plek om oudejaarsavond af te sluiten dan bij Bar & Kitchen Zocher! Schuif aan voor het oudejaarsdiner of kies jouw favoriete gerecht van Zocher’s dagelijkse menukaart. Er kan extra lang gefeest worden want de bar is tot 02:00 uur geopend! De bubbels staan klaar om samen ontpopt te worden om 00:00 uur. Het aftellen kan beginnen samen met jou!

Reserveren

ZOCHER'S HIGH TEA

Maandag t/m zondag - 11:00 – 16:00 uur

Uitgebreid aan de thee vinden we bij Bar & Kitchen Zocher altijd een goed idee! Geniet van een uitgebreide high tea in het hart van Haarlem met onbeperkt thee van ‘The Art of Tea’. Daarbij serveren we viergangen met een variatie van hartige en zoete lekkernijen van de Chef. 


Reserveer Zocher’s High Tea via de button voor €19,50 per persoon!

KEEP TRACK OF ZOCHER

Ben jij fan en wil je op de hoogte blijven en geïnspireerd worden door Bar & Kitchen Zocher?


Lees dan één van de volgende blogs:


HAARLEM IS DE BOM EN WIJ WETEN WAAROM!


TASTE OF BAR & KITCHEN ZOCHER


VORKJE PRIKKEN BIJ....ZOCHER!


BASTIAAN KOENDERS VAN BAR & KITCHEN ZOCHER


HOTSPOT BAR & KITCHEN ZOCHER


UIT PAULINES KEUKEN

& volg ons via Facebook & Instagram!